Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/11/2011

Policia Local i Mossos d'Esquadra preparen un dispositiu de seguretat conjunt per la Fira

La policia tindrà molta presència al carrer per la Fira

Per primer cop es comptarà amb oficines mòbils al recinte. L'experiència permetrà millorar la capacitat d'entesa entre els dos cossos, segons el regidor de Seguretat

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra es coordinen per primera vegada en el dispositiu especial de seguretat de la Fira de Novembre. Les accions conjuntes que preveuen els dos cossos permetran reforçar les mesures de vigilància i tenir instal·lades dues oficines mòbils on es podran denunciar les incidències.

Durant els tres dies de la Fira agents de les dues policies realitzaran tasques de vigilància per tot el recinte, en l'horari d'obertura. A més a més, en les hores de més afluència de públic, al migdia i a la tarda-vespre, es comptarà amb dues patrulles de reforç, que seran mixtes d'agents municipals i Mossos.

Així mateix, aquesta Fira per primer cop es comptarà amb dues oficines mòbils, una de la Policia Local i una dels Mossos d'Esquadra, situades a l'avinguda de Francesc Macià i al carrer de Conxita Soler, a tocar de la rambla. En aquests punts d'atenció les persones que pateixin o siguin testimonis d'alguna incidència podran fer la denúncia, sense haver de sortir del recinte firal.

Més coordinació i eficiència

"Això s'ha pogut fer a Vilanova i la Geltrú perquè tenim una Policia Local eficient i molt ben preparada
-ha manifestat el regidor de Seguretat i Protecció Ciutadana, Francesc Sànchez-. Com a regidor, m'omple d'orgull que es pugui fer a la nostra ciutat". El treball conjunt també permetrà als agents dels dos cossos de conèixer-se professionalment i, per tant, complementar-se i oferir un servei més eficient.

El fet de coordinar diferents cossos presents al territori, ha explicat el regidor, respon a la voluntat de fomentar un model que comparteixen tant el govern de la Generalitat com el de l'Ajuntament, "que pugui donar servei i seguretat a la ciutadania davant de qualsevol situació, sigui quin sigui el cos policial".

Regulació del trànsit

Així mateix, la Policia Local regularà el trànsit a la plaça de Gumà i Ferran durant la Fira, per vetllar el que serà un punt clau de desplaçament dels vianants. En els moments de màxima afluència de visitants es preveu també tallar la circulació en alguns carrers del centre, per això des de la Policia es recomana evitar travessar el centre amb vehicle i utilitzar les rondes i el passeig Marítim. 

Mesures de trànsit durant la Fira de Novembre

Totes les notícies sobre la Fira


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00