Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/01/2017

Torna l'Aula de Cinema a les biblioteques amb una xerrada sobre el so al cinema

La xerrada es farà a les 9 del matí  La xerrada es farà a les 9 del matí

La biblioteca Armand Cardona acollirà quatre conferències sobre l'anàlisi fílmica. La primera, sobre el so, serà divendres 27 de gener

El proper divendres 27 de gener la biblioteca Armand Cardona acollirà la xerrada "Fonaments del so", com a part del cicle Aula de cinema, un projecte col·laboratiu en el que participen les biblioteques de la ciutat en col·laboració amb l'ESCAC (Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) i la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

La xerrada serà una nova aproximació al setè art, i anirà de la mà d'Oriol Bonals, tècnic de so directe i professor de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC).
Es farà divendres vinent de 9 a 11 h, i és oberta a tothom, tot i que es realitza comptant amb la participació d'estudiants del batxillerat d'Art de l'IES Dolors Mallafrè.

Es tracta de la primera d'un total de quatre conferències sobre l'anàlisi fílmica, que compta també amb les sessions: "Adaptacions literàries", "Fonaments del documental" i "Fonaments del muntatge".

El cicle Aula de cinema té per objectiu difondre la cultura cinematogràfica entre els ciutadans, promoure el rol de les biblioteques públiques com a equipament cultural de proximitat que treballa per a l'accés universal a la cultura i, alhora, donar visibilitat a les activitats de la Fundació ESCAC (Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), entitat organitzadora juntament amb la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Aquestes conferències complementen l'oferta entorn el cinema a la nostra ciutat i concretament a les Biblioteques Municipals, on també es pot participar al BiblioClub-Filmoteca, club de cinema virtual coorganitzat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i la Filmoteca de Catalunya.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00