Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/03/2017

Afectacions en la recepció de la TDT a causa del desplegament de la tecnologia mòbil 4G

Les operadores de telefonia mòbil, mitjançant l'entitat 'Llega800' són les encarregades de solucionar la compatibilitat del servei 4G amb la TDT a la banda 800MHz

Les operadores de telefonia mòbil ofereixen a Vilanova i la Geltrú els seus serveis sobre la xarxa 4G a la banda 800 MHz. Aquest fet pot provocar, en alguns casos, que la recepció del senyal de la TDT es pugui veure afectat principalment en aquells edificis o habitatges molt propers a les estacions de telefonia mòbil.

Per garantir que les condicions en la recepció dels canals de TDT no es vegin afectats, l'entitat ‘Llega800' formada per les operadores de telefonia mòbil Telefónica, Vodafone i Orange, és l'encarregada de solucionar qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió.

Les persones o comunitats de veïns que s'hagin vist afectats en la recepció del senyal de TDT poden contactar amb el telèfon d'atenció gratuït de l'entitat 'Llega800' (900 833 999) i a través del web www.llega800.es per tal que, també sense cap cost econòmic, l'entitat gestioni i resolgui possibles afectacions d'aquest desplegament de la xarxa 4G.

Beneficis de la xarxa 4G
La xarxa 4G comporta connexions mòbils més ràpides i una millor cobertura al municipi solucionant problemes d'orografia. A més, segons ha explicat la regidora d'Innovació i TIC de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens, "aquesta reordenació de freqüències que permet la implantació del 4G en la nova banda donarà més velocitat de connectivitat per a l'enviament de dades i descàrregues podent obtenir el màxim rendiment a les aplicacions online".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00