Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/04/2013

El blog 'El sentir de la ciutat' recull records i emocions sobre VNG

Els protagonistes van assistir a la presentació del blog     Els protagonistes van assistir a la presentació del blog

Vint-i-quatre vilanovins i vilanovines van enregistrar en vídeo les històries i pensaments que ara es poden veure a Internet

Des d'aquesta setmana es poden veure i escoltar les opinions i vivències enregistrades en vídeo de 24 persones sobre Vilanova i la Geltrú. Ahir a la tarda es va presentar el blog El sentir de la ciutat que recull aquestes històries particulars relacionades amb VNG. El regidor de Convivència i Equitat, Francesc Xavier Sànchez, va destacar en la presentació la col·laboració de totes les persones implicades en el projecte des dels seus inicis.

El sentir de la ciutat es va iniciar el 2007 amb la producció d'una exposició que consistia en un recull de testimonis de vilanovines i vilanovins que, a través de la seva història personal, convidaven a reflexionar sobre la riquesa que representa l'intercanvi i la relació entre les persones. 

Blog el Sentir de la ciutat 2

 La presentació es va fer a la Casa Olivella

La continuïtat del projecte ha portat a la creació del bloc, "una mostra de Vilanova i la Geltrú i de la seva ciutadania, a través d'emocions i records de les diferents persones i col·lectius que formen la ciutat, expressats per elles mateixes" segons va explicar Francesc Sánchez.

El blog és un projecte obert i vol seguir incorporant experiències de vilanovins i vilanovines en relació a la ciutat. 


FOTO 1

FOTO 2
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00