Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/07/2013

ViU Comerç rep una menció als Premis Nacionals de Comerç Interior

El premi és atorgat pel Ministeri d'Economia i Competitivitat

ViU Comerç, l'associació de comerciants de Vilanova i la Geltrú, ha rebut una Menció en la categoria de Centre Comercial Obert, pel desenvolupament i foment de l'activitat comercial. Aquest guardó premia la qualitat del treball realitzat per l'associació durant l'any 2012. Els premis, que atorga el Ministeri d'Economia i Competitivitat, son un reconeixement a la qualitat del treball realitzat en les modalitats d'Ajuntaments, Centres Comercials Oberts i Petit Comerç

El guardó a ViU Comerç reconeix el pla de dinamització comercial que compta amb diferents campanyes generadores de valor pel comerç. Alguns exemples son el Vilanova Shopping Night, la Pista de gel, el Mercat de Rebaixes Sunset Experience, la participació a la Fira de Novembre, o els tradicionals mercats "Fora Estocs", que són dels més concorreguts de la província de Barcelona.

L'associació, ja va ser premiada per la seva feina el 2011 amb el Premi a la Millor Iniciativa Comercial Col·lectiva que atorga la Generalitat de Catalunya.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00