Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/06/2014

VNG acull el congrés internacional sobre arquitectura de xarxes SACONET

La trobada aplega una trentena d'investigadors i està organitzada pel Centre de Recerca d'Arquitectures Avançades de Xarxa de la UPC

La primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació i Societat de la Informació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, va donar aquest dimarts la benvinguda, en nom de la ciutat, als participants de la conferència internacional sobre comunicacions intel·ligents i xarxes tecnològiques (The International Conference on Smart Comunications in Networks Technologies) que fins divendres se celebrarà a la ciutat.

En aquest congrés, organitzat pel Centre de Recerca d'Arquitectures Avançades de Xarxa (CRAAX) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb seu a Neàpolis, hi participen una trentena d'investigadors i ponents que treballen sobre la recerca en l'àrea de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

La recepció als participants al congrés es va fer a la Torre Blava i va anar a càrrec de la regidora Ariadna Llorens, el director de l'EPSEVG, Frederic Vilà i del director del congrés, Xavier Massip. Durant la seva intervenció, Ariadna Llorens, va parlar sobre la vocació de la ciutat de ser "campus de coneixement" i de "l'aposta del Govern municipal per les Tecnologies de la Informació i la Comunicació com un sector que pot generar activitat econòmica de qualitat en el futur immediat". Finalment, la regidora Llorens va convidar els participants a conèixer la ciutat i els seus ciutadans i a gaudir de les platges o de la gastronomia, entre d'altres.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00