Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/10/2016

La setmana vinent s'inicia la campanya d'esporga a VNG

Els treballs es realitzaran per fases i tindran una durada d'uns sis mesos

A partir de la setmana vinent s'iniciaran els treballs de la campanya d'esporga de l'arbrat de la ciutat. Les tasques que realitza el servei de Jardineria de la Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de VNG tindran una durada d'uns sis mesos.

Els primers treballs durant el mes d'octubre es realitzaran a les urbanitzacions de El Prat de Vilanova i Santa Maria el Fondo Somella i la Collada i en zones del barri de Baix-a-mar, l'Aiguacuit, rambla Arnau de Vilanova i el carrer del doctor Zamenhof. Quant al mes de novembre s'intervindrà a la façana marítima, Masia Nova, la Bòvila, ronda Ibèrica, rambla Samà i Masia en Frederic.

La campanya continuarà durant el mes de desembre a la ronda Europa, la ronda de la Mar Mediterrània, plaça de Pau Casals i voltant de les escoles de la ciutat, mentre que en el mes de gener de 2017 s'abordaran els treballs d'esporga de l'avinguda de Cubelles, carrers de Marquesa de Marianao, Joan Llaverias, les places de Cal Ganeta, dels Pobles d'Espanya la carretera C-246 al seu pas per la ciutat, la rambla de Sant Jordi, el barri de Sant Joan, els jardins de Francesc Macià i la plaça de Beatriu de Claramunt.

Val a dir que aquesta campanya la durà a terme la nova concessionària de manteniment de parcs i jardins amb nova maquinària, camió cistella i vehicles elèctrics que s'incloïen com a millores presentades en la proposta de licitació del concurs realitzat en el primer semestre de l'any.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00