Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/06/2015

Cartipàs del nou Govern

Neus Lloveras i Juan Luís Ruiz Neus Lloveras i Juan Luís Ruiz

El Govern municipal s'estructurarà en sis àrees i quatre comissions informatives

L'alcaldia, amb Neus Lloveras al capdavant, Governança i Comunicació, amb el primer tinent d'alcaldia Juan Luís Ruiz, Promoció Econòmica, Ocupació i Innovació, presidida per Gerard Figueras, Polítiques de Ciutadania, amb Teresa Llorens al capdavant, Serveis Centrals, Seguretat i Hisenda amb Glòria Garcia, i Territori i Espai Urbà, dirigida per Gerard Llobet són les àrees del nou govern municipal.

El portaveu del Govern, Juan Luís Ruiz ha explicat “com l'Ajuntament s'organitza per fer front a tots els reptes que tenim com a ciutat”. Segons Ruiz, “la voluntat és fer el menys trasbals possible a l'organització”. Per això s'han reduït les comissions informatives a quatre intentant facilitar la presència de tots els grups a les diferents comissions.

Per Neus Lloveras “ha estat relativament fàcil posar-se d'acord, ara no som dos partits, ara som un equip de govern”. Pel que fa al cost econòmic, el portaveu del Govern ha destacat que el cost polític augmenta poc, “podem dir que es manté pràcticament igual, tot i comptar amb dos regidors més”.

La proposta es portarà a aprovació en un Ple extraordinari el dilluns, 29 de juny.


CARTIPÀS

NEUS LLOVERAS I MASSANA, alcaldessa

JUAN LUIS RUÍZ LÓPEZ, president de l'àrea de NOVA GOVERNANÇA I COMUNICACIÓ i regidor de Comunicació, Participació i Agermanaments, Cooperació, Govern Obert i Descentralització.

GERARD MARTÍ FIGUERAS I ALBÀ, president de l'àrea de PROMOCIÓ ECONÒMICA, OCUPACIÓ I INNOVACIÓ i regidor de Promoció Econòmica i Projecció Exterior.

TERESA LLORENS I CARBONELL, presidenta de l'àrea de POLÍTIQUES DE CIUTADANIA i regidora de Cultura, Convivència i Equitat.

GLÒRIA GARCÍA I PRIETO, presidenta de l'àrea de SERVEIS CENTRALS, SEGURETAT I HISENDA i regidora de Recursos Humans, Economia, Hisenda i Seguretat.

GERARD LLOBET SÁNCHEZ, president de l'àrea de TERRITORI I ESPAI URBÀ
i regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient.

JOAN MARTORELL I MASÓ, regidor d'Ocupació i Educació.

ARIADNA LLORENS I GARCÍA, regidora d'Innovació (EPEL Neàpolis), Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i les relacions amb la Mancomunitat TEGAR.

BLANCA ALBÀ I PUJOL, regidora de Joventut, Gent Gran, Infància, Adolescència i Esports.

GISELA VARGAS REYES, regidora de Serveis Socials i Salut.

JOAN GIRIBET DE SEBASTIÁN, regidor de Mobilitat, Serveis Viaris, i Projectes i Obres.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00