Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2015

El Maria Canals porta cua a Vilanova

L'any passat la iniciativa va ser tot un èxit        L'any passat la iniciativa va ser tot un èxit

Divendres 15 de maig s'instal·larà un piano de cua a la plaça de les Neus per a tothom qui el vulgui tocar

Enguany s'ha celebrat la 61a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals a Barcelona. Entre els mesos de març i maig s'han organitzat més de 150 activitats divulgatives i educatives al voltant del piano sota el lema "El Maria Canals porta cua". A Vilanova, el Maria Canals porta cua divendres 15 de maig. Enguany l'escenari serà la plaça de les Neus. De 13 a 15 h s'instal·larà un piano de cua perquè tothom qui vulgui el pugui tocar. De 9 a 13 h i de 15 a 17 h es farà una activitat divulgativa per les escoles de primària, i de 17 a 20 h hi haurà un recital per part dels alumnes de piano de l'Escola i Conservatori de Música Mestre Montserrat. A les vuit del vespre es farà el concert de clausura a càrrec de Laia Martín.

Podeu llegir el programa de la jornada aquí

Aquesta és la segona edició del Maria Canals porta cua a Vilanova, després que l'any passat va tenir molt bona acollida per part de les escoles i del públic en general. A més, la col·laboració de l'Ajuntament amb el concurs Maria Canals ha crescut enguany, ja que els vilanovins i vilanovines podran gaudir d'un recital del guanyador del Concurs, l'ucraïnès Danylo Saienko, durant la propera temporada a l'Auditori Eduard Toldrà.

A més de Vilanova, aquest 2015 el Maria Canals porta cua a 60 espais públics de Barcelona i diverses poblacions de Catalunya, a banda de Madrid i Sevilla. L'objectiu del Concurs és divulgar la música i ajudar als joves intèrprets de música de tot el món a desenvolupar una carrera com a concertistes professionals. El concurs ofereix als guanyadors més de 80.000€ euros en premis i més de 40 concerts remunerats per tot el món.

Més informació a www.mariacanals.org
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00