Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/05/2015

Falta un centenar de voluntaris per al recapte

Els organitzadors estan assignant els torns dels voluntaris i voluntàries     Els organitzadors estan assignant els torns dels voluntaris i voluntàries

La Mesa d'Entitats socials necessita 500 voluntaris i voluntàries per garantir una cobertura idònia dels 23 supermercats que participen al recapte d'aliments del 5 i el 6 de juny

La regidoria de Serveis Socials i la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú fan una crida per omplir els torns de voluntaris i voluntàries que facin possible el recapte d'aliments dels dies 5 i 6 de juny.

Es tracta del quart any consecutiu que s'organitza el recapte, en el qual participaran els 23 supermercats de la ciutat que s'hi han adherit. Per fer-lo possible calen més de 500 persones voluntàries, que es distribuiran en torns de 3 hores per cada supermercat.

Les persones que vulguin col·laborar com a voluntàries poden escollir el lloc i l'horari de preferència omplint aquest formulari. El formulari també és accessible des de la web de la Mesa d'Entitats Socials de VNG.
També es pot confirmar la col·laboració a través del correu electrònic, a recaptemesa@gmail.com, indicant el nom i cognom i un telèfon de contacte.
Les persones que s'inscriguin rebran una resposta confirmant el supermercat i l'horari assignat.

L'objectiu d'aquest recapte és recollir més de 35 tones d'aliments per abastir l'Economat de VNG i altres projectes socials relacionats amb la alimentació de Vilanova. Aquests serveis donen aliments a prop de 2.000 persones cada mes, la meitat dels quals són menors d'edat. Els 4 projectes socials beneficiaris són l'Economat, la Mensa del Cor i el projecte Cafè Caliu de l'Associació Alè, de la Mesa d'Entitats Socials; a més dels esmorzars solidaris que ofereix cada dia l'Església Evangelista.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00