Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2015

Concurs de curtmetratges 'El rotllo d'en Roig'

Els curts hauran de contenir diverses paraules clau        Els curts hauran de contenir diverses paraules clau

En el marc de les activitats del Premi Roig Toqués, l'Associació d'Amics de la Carpa Juanita i el Cineclub Sala 1 organitzen un concurs de curts

Dilluns 25 de maig s'obren les inscripcions per participar a la primera edició del concurs de curtmetratges "El rotllo d'en Roig", organitzat per l'Associació d'Amics de la Carpa Juanita i el Cineclub Sala1, amb la col·laboració de l'Ajuntament de VNG. Es tracta de fer un curtmetratge amb diverses paraules clau, on els participants hauran d'enregistrar i editar una història amb aquests paràmetres en només 72 hores.

"El rotllo d'en Roig" forma part de les activitats del Premi Roig Toquès, que homenatja la persona de Francesc Roig i Toqués, qui a banda de donar el porró a la Carpa Juanita i col·leccionar milers d'objectes marins, era un amant del cinema i va elaborar molts curtmetratges de temàtiques diverses.

Les paraules clau es publicaran divendres 5 de juny a les 12 h del migdia, quan es posarà en marxa el cronòmetre i els participants tindran 72 hores per crear el curtmetratge, fins dilluns 8 de juny a les 12 h.

El cap de setmana següent, dissabte 13 de juny, se celebrarà l'acte de lliurament de premis, amb la projecció de tots els curtmetratges. El premi consisteix en 300 euros pel curt guanyador, sis mesos d'entrada gratuïta a les pel·lícules del Cineclub Sala1 per a cada membre de l'equip, i entrades pel Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà. L'acte se celebrarà a les 22 h a l'Espai Far.

Es pot participar al concurs individualment o en grup a partir dels 16 anys. Per inscriure's cal omplir l'apartat Inscripció de la web www.elrotllo.org. El període d'inscripció comença dilluns 25 de maig a les 12 h i finalitza dissabte 6 de juny a les 24 h.

La durada del curt ha de ser com a màxim de 3 minuts, i ha d'incloure les paraules clau que donarà l'organització a les 12 h de divendres 5 de juny, mitjançant la web, el correu electrònic, l'Eix Diari i el Diari de Vilanova, entre d'altres. La data límit de lliurament és dilluns 8 de juny a les 12 h, i cal lliurar el curtmetratge en format digital, un fotograma o imatge representativa de la pel·lícula, i la fitxa del curtmetratge a la consergeria de l'Ajuntament o per correu electrònic a info@elrotllo.org.

Més informació a www.elrotllo.org
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00