Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/02/2015

Sortejats els cinc passis dobles per veure les comparses des del balcó de l'Ajuntament

El sorteig s'ha fet al Saló de Plens de l'Ajuntament      El sorteig s'ha fet al Saló de Plens de l'Ajuntament

Emma Dalmau, José Martínez, Rosa Rivas, Marta Martí i Amalí Amell, cadascú amb un acompanyant, podran veure les Comparses diumenge 15 des d'un lloc privilegiat

Per quart any consecutiu, l'Ajuntament ofereix la possibilitat de veure Les Comparses des del balcó de la plaça de la Vila. Aquest migdia s'ha fet el sorteig de cinc passis dobles entre les 337 sol·licituds que s'havien presentat.

L'alcaldessa Neus Lloveras, la regidora de Cultura Marijó Riba, el regidor d'Urbanisme Joan Giribet, el president de la FAC Josep M. Sendrós i el vicepresident Xavier López han estat els encarregats de treure les paperetes de l'urna. Els guanyadors, que podran accedir al balcó acompanyats d'una altra persona, han estat Emma Dalmau, José Martínez, Rosa Rivas, Marta Martí i Amalí Amell.

Però aquestes no seran les úniques persones convidades per l'Alcaldessa a gaudir del Diumenge de Carnaval, perquè el 15 de febrer, Diumenge de Comparses, "hem volgut que més gent en pugui gaudir, ja que també es poden veure de manera privilegiada des dels balcons de l'altra banda de la plaça, a la biblioteca Joan Oliva, i per això hem pensat en les persones grans de la ciutat". Neus Lloveras ho deia en el posterior acte de lliurament de 56 passis dobles a persones més grans de 65 anys escollides de manera aleatòria entre el cens municipal.

Comparses balcó gent gran

Aquest serà el segon any consecutiu que els balcons s'ompliran d'espectadors il·lusionats per gaudir d'un espectacle únic.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00