Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/11/2014

Torna Blanquets, el festival infantil de disseny a La Sala

Els dos tallers es faran dissabte     Els dos tallers es faran dissabte

El Centre d'Art Contemporani LA SALA i el BLANC Festival posen en marxa la segona edició dels tallers de disseny gràfic per a nens i nenes amb l'objectiu per potenciar i fomentar la seva creativitat

Dins del marc del Festival Blanc, que se celebra el cap de setmana del 14 i el 15 de novembre a Vilanova i la Geltrú, s'han organitzat dos tallers infantils de disseny. Els tallers: "Dibuixa el teu arbre" i "Lletres divertides" seran impartits per Rosa Llop i Mr. Zyan, dos professionals en el camp del disseny gràfic, convidats en anteriors edicions del Festival. Es duran a terme a les instal·lacions del Centre d'Art Contemporani LA SALA, un espai destinat a la creació, difusió i promoció de les arts visuals.

Tots dos tallers es faran aquest dissabte, 15 de novembre. El taller "Dibuixem un arbre" es farà d'11 a 13 h. Es tracta d'un taller obert on es proposarà als nens i les nenes de fer un dibuix a partir de tècniques de collage fent servir diferents materials com retalls de revistes i diaris, paper de seda o xarol. Cada dibuix anirà formant part de l'escenografia de l'espai, convertint-lo en un bosc a mesura que passin les hores. L'activitat, inspirada en el llibre del reconegut dissenyador Bruno Munari "Drawing a tree" publicat per l'editorial Corraine als anys 70, estarà conduïda per la dissenyadora Rosa Llop. Es tracta d'un taller obert a totes les edats, amb places limitades. Per això cal fer reserva prèvia al telèfon 93 816 90 01.

El taller "Lletres divertides" es farà de 18 a 20 h. En aquest cas, els participants podran crear lletres i noms utilitzant la plastilina de colors com a material principal. El taller estarà conduït pel dissenyador Mr. Zyan. Està dirigit a infants de 4 a 10 anys, amb places limitades, i cal fer reserva prèvia al mateix telèfon.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00