Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/10/2012

Raquel Abad, amb la foto 'Reflexes de sota el campanar' guanya el concurs fotogràfic 2.0 sobre el Nucli Antic

Glòria Garcia amb els participants al concurs fotogràfic 2.0 del Nucli Antic       Glòria Garcia amb els participants al concurs fotogràfic 2.0 del Nucli Antic

El lliurament de premis es va fer ahir a la tarda a La Sala

Un total de 46 fotografies que ens mostren una mirada original i diferent sobre el Nucli Antic van participar en el concurs de fotografia 2.0 sobre el Nucli Antic en el qual hi van prendre part 17 persones d'edats compreses entre els 14 i els 35 anys. 

guanyadora nucli antic'Reflexes de sota el campanar' ha estat escollida com a guanyadora del concurs.

La foto guanyadora, realitzada per Raquel Abad, du per títol 'Reflexes de sota el campanar'. D'aquesta imatge, el jurat va valorar principalment l'originalitat a l'hora de mirar el campanar des d'una perspectiva diferent i la resolució del joc de llums i ombres. En segon lloc, el jurat va escollir la foto 'Arc de Sant Martí al Nucli Antic', de Sergio Sánchez i en tercer lloc, la fotografia 'Connectats al Nucli Antic', de Sergi Poveda.

Ahir a la tarda, al Centre d'Art Contemporani La Sala, la segona tinenta d'alcaldia i regidora de Serveis Viaris, Glòria Garcia, va fer el lliurament de premis a la guanyadora i guanyadors del concurs i va agrair als 17 participants les seves imatges i "mirades particulars sobre el Nucli Antic i els seus elements més representatius". 

Podeu veure totes les fotos del concurs aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00