Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/04/2013

Neus Lloveras s'entrevista amb Jordi Vilajoana

Neus Lloveras es reuneix amb Jordi Vilajoana. Foto: Generalitat de Catalunya Foto: Generalitat de Catalunya

Entre els temes tractats, l'alcaldessa va exposar al secretari general de la Presidència l'aposta pel mar i el sector nàutic

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va reunir-se ahir a la tarda amb el secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana. L'objectiu era mantenir una presa de contacte amb Vilajoana, que ocupa des de fa pocs mesos aquest càrrec en l'equip més pròxim al president de la Generalitat.

Neus Lloveras va explicar a Jordi Vilajoana les principals línies d'acció del govern de la ciutat, les quals tenen com a eix principal les polítiques per intentar reactivar l'activitat econòmica i generar ocupació, mitjançant el foment del comerç i turisme, el sector TIC i del coneixement, o bé també apostant per potenciar el sector nàutic i tots els actius vinculats amb el mar. En aquest sentit, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú va posar-lo al corrent del projecte de clúster nàutic de la ciutat i de tots els actius de la ciutat que conformarien les condicions idònies per acollir la Facultat de Nàutica de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00