Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/12/2015

El calendari de la Deixalleria mòbil, al vilanova.cat

La Deixalleria mòbil permet lliurar els residus domèstics que no es poden llençar als contenidors de peu de carrer de forma còmoda i evitant desplaçaments

El calendari de la Deixalleria mòbil per a l'any 2016 ja es pot consultar al web municipal www.vilanova.cat. Tothom qui estigui interessat a conèixer els dies en que aquest servei de recollida de residus és a prop del seu habitatge, només cal que consulti aquest calendari.

La Deixalleria mòbil és un servei que complementa la Deixalleria Punt Net, situada a la Ronda d'Europa, facilitant a les persones que no s'hi volen desplaçar que puguin lliurar els residus domèstics admesos com ara: petits electrodomèstics, sabates, roba, esprais, fitosanitaris, càpsules de cafè, radiografies, piles, oli Vegetal, pintures, vernissos, dissolvents. Fluorescents i làmpades en general.

Tant la Deixalleria mòbil com la Deixalleria Punt Net és el lloc on cal dipositar aquells residus que no admeten els contenidors situats a peu de carrer. A més, la utilització d'ambdues permet a la ciutadania beneficiar-se de bonificacions si utilitzen aquests serveis més de deu cops l'any.

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00