Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/10/2014

Afectacions al trànsit a causa de la Triatló d'aquest diumenge

      Prova de natació  Prova de natació

L'ajuntament ha previst itineraris alternatius pels veïns, entre les 9 i les 11 hores

Aquest diumenge 12 d'octubre se celebra la XV edició de la Triatló Ciutat de Vilanova. A causa del recorregut de la prova esportiva, es produiran diversos talls de trànsit entre les 9 i les 11 hores.

Els trams afectats són el passeig de Ribes Roges, entre la ronda de la Mar Mediterrània i la rambla de Lluís Companys; la rambla de Lluís Companys; el carrer de Josep Coroleu i l'avinguda de Cubelles fins a la rotonda del carrer del Doctor Zamenhof. A partir d'aquí la prova seguirà per l'antiga carretera de Cubelles C-246a fins arribar al camí del Prat de Vilanova. En aquest punt ja es podrà circular en direcció a Cubelles, amb normalitat.

A causa d'aquestes afectacions, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha previst sortides i itineraris alternatius per al veïnat afectat.

- Veïnat del passeig de Ribes Roges: per la ronda de la Mar Mediterrània, pel passeig de Ribes Roges, per la plaça d'Adarró i pel camí de Sant Gervasi.

- Veïnat del carrer del Canigó i de Josep Anselm Clavé: pel carrer del Montseny i pel carrer de l'Arquitecte Gaudí.

- Veïnat del Racó de Santa Llúcia i de Sant Gervasi: pel pas sota la via de la platja dels Capellans, pel balcó marítim sota el Xalet del Nin, per la plaça d'Adarró, i pel camí de Sant Gervasi.

L'entrada a la zona per on transcorre la prova queda restringida a un únic punt (cruïlla de la rambla de Joan Baptista Pirelli amb carrer de Pere Jacas), i només per casos d'emergència o impossibilitat d'accedir-hi caminant.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00