Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/07/2016

Conveni entre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers

El conveni  l'han signat aquest matí la regidora de Convivència i el president del CITE  El conveni l'han signat aquest matí la regidora de Convivència i el president del CITE

El CITE proporciona assessorament a persones d'origen estranger que resideixen a la ciutat, ofereix informació sobre la llei d'estrangeria i a persones que volen marxar a treballar a l'estranger

El Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers atén a Vilanova i la Geltrú els dimarts al matí, amb cita prèvia, a la seu de Comissions Obreres, al carrer d'Albert Virella i Bloda número 15-17.

Tot i que el Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) rep suport econòmic de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament hi contribueix per tal de garantir la cobertura les demandes de la ciutadania. Així ha quedat establert en un conveni entre l'Ajuntament de la ciutat i el mateix CITE, que han signat aquest matí la regidora de Convivència i Equitat Teresa Llorens i el president del CITE, Ghassan Saliba Zeghondi.

Aquest és el quart any consecutiu que el CITE i l'Ajuntament signen aquest conveni de col·laboració, i en el darrer any s'ha pogut atendre 656 consultes.

El Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers és una entitat que té com a finalitat el proporcionar aquells serveis que faciliten l'estada i la inserció social dels immigrants estrangers a Catalunya, i en general, la mobilitat de treballadors a l'àmbit europeu.
En concret, els serveis que s'ofereixen són la tramitació de permisos de residència, treball i nacionalitat; el servei d'acollida i informació al immigrants estrangers i derivació als serveis bàsics generals de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; vol ser un vehicle de difusió de la cultura catalana entre els immigrants i de la cultura d'origen d'aquests cap a la societat d'acollida; i donar informació sobre mobilitat de treballadors a l'àmbit europeu i de la xarxa Eures.

L'Ajuntament ha mostrat el seu interès en col·laborar amb el CITE per tal d'oferir atenció i serveis als immigrants estrangers que es troben, viuen i treballen en el nostre municipi; i també per oferir a tota la ciutadania informació sobre mobilitat de treballadors.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00