Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/01/2014

La plaça de la Vila, escenari de gravació d'un espot publicitari d'automoció

Imatge de les sanefes de la plaça de la Vila que recorden el passeig de Copacabana, al Brasil     Imatge de les sanefes de la plaça de la Vila que recorden el passeig de Copacabana, al Brasil

La setmana vinent s'enregistraran les seqüències d'un espot que situa l'acció al Brasil i a Itàlia

La plaça de la Vila es convertirà la setmana vinent en el passeig de Copa Cabana, al Brasil, i en una localitat italiana. De dilluns a dijous, la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú serà l'escenari de gravació d'un espot d'una important marca d'automoció. De les 7 a les 20 h, s'enregistraran les diferents seqüències que succeeixen al Brasil i a Itàlia.

Unes 300 persones participaran en aquesta gravació que ocuparà bona part de la plaça de la Vila i que suposarà que el pas de vianants pel mig de la plaça s'hagi de fer amb restriccions segons les necessitats de la gravació, mentre que la circulació de persones serà lliure pels laterals sota les voltes de la plaça de la Vila.

Els preparatius començaran aquest mateix cap de setmana. Dissabte arribarà el material i diumenge s'iniciarà el muntatge de decorats i l'ambientació per simular els dos escenaris on passa l'acció d'aquest espot, Copacabana i una localitat italiana.

Segons els responsables de l'empresa de localitzacions que ha triat la capital del Garraf per enregistrar l'anunci, les rajoles amb sanefes de la plaça de la Vila han estat l'element clau per triar aquest indret, ja que són molt semblants al terra del passeig de Copacabana. En aquest sentit, la nostra ciutat compta amb molts elements arquitectònics, espais urbans i platges que la situen com un lloc idoni per recrear escenaris i localitzacions publicitàries, a banda de la proximitat a Barcelona, que també és un factor positiu a tenir en compte. Així mateix, la col·laboració de l'Ajuntament de VNG també ha estat un element clau per poder vendre Vilanova i la Geltrú de cara a l'exterior com una ciutat idònia per fer localitzacions publicitàries o cinematogràfiques.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00