Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/06/2015

VNG celebra el dia per l'alliberament lèsbic, gai, transsexual i bisexual

La lectura del manifest és l'acte central    La lectura del manifest és l'acte central

Aquesta nit es farà una projecció i debat sobre la pel·lícula 'Tomboy', i demà es llegirà el manifest a la plaça de la Vila

Un any més, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la regidoria de Convivència i Equitat, se suma als actes del Dia Internacional per l'Alliberament lèsbic, gai, transsexual i bisexual, que se celebra el 28 de juny.

És per això que avui dijous, en col·laboració amb l'Associació Cineclub Sala 1 de Vilanova i la Geltrú, el Cinema Bosc acollirà el passi de la pel·lícula "Tomboy" i un debat sobre les reflexions que aporta aquest film, una subtil aproximació al desconcert que provoca viure en un cos equivocat, una preciosa reflexió sobre els arquetips socials i l'autodescobriment.

L'entrada costa 5 euros, i és gratuïta per als socis del Cineclub Sala 1. La pel·lícula començarà a les vuit del vespre.

I demà divendres a les 12 del migdia, la plaça de la Vila acollirà la lectura oficial d'un manifest per commemorar el Dia Internacional de l'Alliberament lesbià, gai, transsexual i bisexual.
La lectura del manifest, un acte oficial que estarà presidit per l'alcaldessa Neus Lloveras, anirà a càrrec de Joan Albert Pascual, un jove vilanoví compromès. Enguany el text fa especial esment en les lleis que reconeixen la dignitat i la igualtat que totes les persones mereixen: les lleis que ja són un fet, i les que encara han de venir.

A banda, durant divendres, dissabte i diumenge al balcó de l'Ajuntament de la ciutat onejarà la bandera de l'arc de Sant Martí, símbol d'aquest col·lectiu.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00