Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/08/2012

El Mercadal de La Collada s'instal·larà a l’esplanada al costat del Centre Cívic el 12 d'agost

El Mercadal de la Collada ja no afectarà el trànsit El Mercadal de la Collada ja no afectarà el trànsit

Aquest diumenge, 5 d'agost, no hi haurà mercat, amb motiu de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú

El passat diumenge es va iniciar el trasllat d'algunes parades a la nova esplanada de terrenys municipals al costat del centre cívic de La Collada. Al llarg d'aquesta setmana seguiran els treballs de planament i condicionament del terreny per engrandir la superfície. L'objectiu d'aquestes tasques és el que la totalitat de les parades ja puguin ocupar el nou espai el diumenge dia 12 d'agost, donat que aquest diumenge, 5 d'agost és Festa Major a Vilanova i la Geltrú i no hi haurà mercadal a La Collada.

En aquests moments l'Ajuntament de la ciutat ja està cercant, de cara al pressupost 2013, fórmules que permetin finalitzar el condicionament del solar, asfaltant la superfície, per tal de que el temps en que el mercat estigui sobre sòl de terra compactada sigui el més breu possible.

Quan la superfície, de més de quatre mil metres quadrats, estigui completament arranjada esdevindrà una clara millora en imatge i qualitat pels veïns i pels paradistes per tal de poder gaudir d'un mercat ordenat, amb carrers amplis i espaiats. D'altra banda, la nova ubicació no afecta el trànsit en cap carrer del barri.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00