Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/04/2016

Sergi Sabaté i Christian Martínez, dels Joves Vicuven, aconsegueixen dos rècords al Campionat de Catalunya d'Slàlom

  Campionat de Catalunya, Esplugues de Llobregat, 23 d'abril Campionat de Catalunya, Esplugues de Llobregat, 23 d'abril

Amb aquests resultats els joves es classifiquen pel Campionat d'Espanya que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú del 3 al 5 de juny

Els esportistes del Club Joves Vicuven van participar dissabte passat a la 26à edició del Campionat de Catalunya d'Slàlom, que va tenir lloc a la localitat d'Esplugues de Llobregat. La competició, organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, va comptar amb la participació dels clubs AE Catalònia, Aremi, CE Esbonat, Joves Vicuven, CE Llars i les escoles esportives de les federacions.

Durant el campionat es van establir diferents rècords, tant en la prova cronometrada com en la d'eliminació individual. Dos d'aquests rècords els van aconseguir els integrants dels Joves Vicuven Sergi Sababé (WS1A) amb un temps de 2'31.69 i Christian Martínez (WS4M) amb un temps de 2'13.39, logran així ocupar la primera posició en categoria júnior, en les seves respectives modalitats. També van participar en la competició Elena Cardona, Laia Cuscó, Judith Rus i Dario Ruiz.
Joves Vicuven Gràcies a aquestes marques, els dos joves s'han assegurat una plaça per participar en el Campionat d'Espanya que se celebrarà a Vilanova o la Geltrú els dies 3, 4 i 5 de juny, on s'espera la participació dels millors esportistes d'Slàlom de Catalunya i Espanya.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00