Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/04/2016

La municipalització de serveis, nova temàtica a tractar en el cicle 'Capgirem Vilanova!'

NOTÍCIA DE LA CUP. Quarta xerrada formativa del cicle organitzat per la CUP de Vilanova amb la presència de Jordi Colomer, exregidor d’Arenys de Munt

 El proper dijous 14, a les 19 h tindrà lloc la quarta edició del cicle de xerrades formatives i informatives organitzades per la formació independentista. Aquesta vegada, es posa a debat la municipalització de serveis, àmbit estratègic per a la millora dels serveis públics.

En els darrers anys, des de l'Ajuntament de la capital del Garraf, s'han externalitzat diversos serveis i els han donat en concessió a empreses privades. Des de la CUP es defensa que aquests serveis no han de servir per fer negoci i que s'han de prestar de la manera més eficient, directa i transparent possible, garantint alhora unes condicions dignes per als treballadors.

Per tal de repensar el model i poder revertir aquest procés d'externalitzacions, es comptarà amb la presència de Jordi Colomer, exregidor de la CUP d'Arenys de Munt, ambientòleg i impulsor de diverses remunicipalitzacions dutes a terme a la seva població.

El cicle "Capgirem Vilanova!" que té lloc un cop al mes, està pensat per enriquir el debat sobre temes cabdals per la ciutat i poder extreure'n idees útils per a la transformació social: mesures per millorar les polítiques públiques impulsades per l'Ajuntament i també eines que ens permetin capgirar la realitat des dels col·lectius i les nostres pràctiques quotidianes.

Informació i experiències portades de la mà de professionals i activistes per apropar-nos una mica més a aquella ciutat més humana i més justa que anhelem. Capgirem Vilanova!

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00