Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/06/2013

VNG viurà un cap de setmana ple d'esport

Un dels participants de la darrera edició del Faro Nit          Un dels participants a la darrera edició del Faro Nit

La ciutat serà l'escenari del Campionat d'Espanya de Balls Llatins, Faro Nit, Futbol Platja 3x3, Travessa Nedant, 3x3 Bàsquet Samà i d'una masterclass del Mètode Hipopressiu

L'esport serà el protagonista del cap de setmana a Vilanova i la Geltrú, ja que a la ciutat se celebraran fins a sis esdeveniments esportius de disciplines molt diverses.

Per una banda, VNG serà la capital espanyola dels balls de saló amb la celebració del Campionat d'Espanya de Balls Llatins 2013, la Copa de Promoció i el VIII Trofeu Ciutat de Vilanova. Al voltant de 700 parelles competiran durant tot el cap de setmana al pavelló Poliesportiu del Garraf en les modalitats Standard i Llatí.

La resta de les competicions que es disputaran aquest cap de setmana tenen una característica comuna, ja que se celebraran a la façana marítima de la ciutat.

Faro Nit
Aquesta nit es durà a terme la quarta edició d'aquesta cursa d'orientació nocturna pels Colls amb sortida i arribada a la Platja del Far. Els participants rebran un mapa amb un total de 25 balises que hauran d'intentar fer en un màxim de 2h. L'estratègia juga un paper important, ja que en la majoria dels casos no serà possible fer totes balises en el temps establert.

Futbol Platja 3x3
És el primer torneig de futbol platja 3x3, el que aporta més rapidesa i dinamisme al joc. A més, el camp de joc està delimitat per uns inflables. Se celebrarà dissabte al Xiringuito l'U de la platja de Ribes Roges. 

Final masculina del 3x3 Bàsquet al carrer Un dels partits de la passada edició

3X3 Bàsquet Samà
La plaça de la Mediterrània serà l'escenari, dissabte, de la quarta edició del 3x3 de Bàsquet al Carrer organitzat pel Bàsquet Samà.

Travessa Nedant
Diumenge serà el torn de la XXXIV Travessa Nedant que se celebra a la platja de la ciutat i tindrà diverses categories. Les proves s'iniciaran al voltant de les 9:30 hores.

Masterclass Mètode Hipopressiu
Diumenge per la tarda la platja de Ribes Roges, a l'alçada del Xiringuito Zero i a partir de les 19 hores, se celebrarà una masterclass del mètode hipopressiu. Aquesta pràctica consisteix en la realització d'uns exercicis específics que ajuden a enfortir la zona abdominal sense els efectes negatius que tenen els abdominals clàssics. Aquest tipus de gimnàstica té uns efectes molt positius en la ràpida recuperació de la dona després del part, ja que ajuda a col·locar els òrgans interns, tonifica el sòl pelvià, recupera la cintura i la libido i, a la vegada, ajuda a reduir el mal d'esquena.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00