Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/04/2015

L'escola Sant Bonaventura celebra el 50è aniversari editant un conte

'El Secret d'en Bec Llarg' és el títol del conte escrit per Maria Rosa Nogué, il·lustrat per Sebastià Serra i editat pel Cep i la Nansa

L'escola Sant Bonaventura celebra durant el 2015 el seu 50è aniversari. Una de les accions que aquest centre educatiu ha preparat per celebrar l'efemèride és l'exposició que es pot veure al local municipal TOC del carrer de Sant Sebastià amb una mostra de fotografies, programes de carnaval i esportius, la bandera que treu l'escola per les Comparses i d'altres elements que expliquen els 50 anys de presència franciscana a la capital del Garraf.

Una de les iniciatives realitzades s'ha presentat coincidint amb aquesta exposició. Es tracta de la presentació del llibre ‘El secret d'en Bec llarg', un conte editat pel Cep i la Nansa Edicions, de l'escriptora Rosa Maria Nogué i il·lustrat per Sebastià Serra, qui durant la presentació del llibre no va deixar d'explicar la seva vinculació amb l'escola i sobretot amb els professors de dibuix que van encaminar-lo en el seu futur professional.

A la presentació hi van assistir l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, la regidora d'Educació, Ariadna Llorens, la regidora d'Esports Blanca Albà i el regidor del Grup Municipal del PSC, Juan Luís Ruiz. En el torn d'intervencions, l'escriptora i autora del conte, Rosa Maria Nogué, va parlar sobre la il·lusió de tornar a escriure un conte d'encàrrec, perquè el seu primer encàrrec professional també va ser d'aquest gènere literari.

En nom de l'Ajuntament de la ciutat, la regidora d'Educació i l'alcaldessa de la ciutat van fer sengles intervencions destacant d'una banda Ariadna Llorens, "la importància del paper que ha tingut l'escola Sant Bonaventura a la nostra ciutat" i va agrair "la feina de totes les persones que han estat al capdavant d'aquest projecte" destacant el llegat d'excel·lència educativa d'aquesta escola al llarg d'aquests 50 anys. Per la seva banda, l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras va fer èmfasi en les felicitacions i en el fet que "l'escola Sant Bonaventura dóna molta importància al l'educació en els valors i no només a l'educació i aprenentatge de conceptes". Segons l'alcaldessa de la ciutat, es fa necessari "felicitar l'escola per la bona feina que ha fet, fa i farà".

L'exposició sobre els 50è aniversari de l'escola Sant Bonaventura es pot visitar al local municipal Toc fins al dissabte 24 d'abril.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00