Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/01/2016

Ja hi ha guanyadores per veure Les Comparses des del balcó de l'Ajuntament

Sorteig per escollir les persones guanyadores Sorteig per escollir les persones guanyadores

Laura Berard, Maria del Valle Pérez, Hélène Grout, Marta Alemany i Mercè Romero han resultat escollides d'entre 412 sol·licituds

 Aquest migdia s'ha fet el sorteig de cinc passis dobles per veure les Comparses des del balcó de l'Ajuntament. Entre les 412 sol·licituds presentades han resultat escollides Laura Berard, Maria del Valle Pérez, Hélène Grout, Marta Alemany i Mercè Romero. Per cinquè any consecutiu, l'Ajuntament ofereix la possibilitat de veure Les Comparses des del balcó de la plaça de la Vila.

L'alcaldessa Neus Lloveras, la regidora de Cultura, Teresa Llorens, el president de la FAC Josep M. Sendrós així com dos membres de la junta de la Federació, David Quindós i Jordi Ruiz de Castanyeda ha estat els encarregats d'extreure cinc butlletes de dins d'una urna. Les guanyadores podran gaudir amb un acompanyant el diumenge de Carnaval d'un dels moments més àlgids de la festa, les guerres de caramels, que es duran a terme a la plaça de la Vila des de les 11.30 h del matí fins les 14.30 h.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00