Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/06/2014

Els participants del Juanita's gaudeixen d'un matí de vela a la platja de Vilanova

La setmana vinent el Juanita's canvia l'aigua per l'asfalt La setmana vinent el Juanita's canvia l'aigua per l'asfalt

Els inscrits van fer una primera part en grup, en un vaixell lúdic i, posteriorment, van sortir en catamarà

El Juanita's Sliding Festival Vilanova ha celebrat aquest diumenge una nova jornada d'activitat esportiva a la platja de Vilanova i la Geltrú.

Organitzada per Roc Roi i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova, la proposta estava adreçada a les persones interessades en iniciar-se el món de la vela. La sessió es va dividir en tres parts. La primera, de teoria, on els inscrits van rebre nocions sobre el muntatge de diferents embarcacions, els rumbs, els tipus de vent o els principals aspectes en quant a la seguretat del navegant, entre d'altres.

La segona i la tercera part de la jornada va estar dedicada a la pràctica. Així, en un primer moment el grup va sortir a navegar en un vaixell lúdic. Una embarcació d'iniciació que permet conèixer la tècnica base de navegació. Posteriorment, els participants es van repartir en dos grups per tal de navegar a bord d'un catamarà. 

La setmana vinent, el Juanita's Sliding Festival canvia l'aigua per l'asfalt, amb una de les activitats que més expectació va aixecar entre el públic durant la primera edició del Juanita's: les modalitats esportives damunt d'un monopatí. Es per això que enguany es vol repetir l'experiència i oferir un seguit de sessions formatives, tant d'iniciació com de perfeccionament. L'escenari serà la baixada del Far de Sant Cristòfol, el dissabte 5 de juliol (informació i horaris
Juanita'ssk8
L'organització d'aquesta activitat és a càrrec de Hobbysport, Snowfun i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. L'edat mínima per participar és de 7 anys. Les inscripcions, que s'han de fer online, tenen un preu de 10 euros. Inclou les sessions de formació (diferents nivells) l'assegurança i freesk8 al circuit. Si es vol participar a la competició de dissabte, el preu és de 5 euros i també inclou l'assegurança.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00