Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/12/2016

Dvorak, Bridge, Beethoven i Grieg per al tradicional concert de Sant Esteve

Encara queden algunes entrades disponibles     Encara queden algunes entrades disponibles

La Camerata Eduard Toldrà i l'Orquestra Simfònica Mestre Montserrat oferiran el concert sota la direcció de Xavier Pagès

Des de fa alguns anys, el tradicional concert de Sant Esteve a Vilanova i la Geltrú ofereix un repertori fruit del treball i la conjunció professional i acadèmica. La vessant professional l'aporta la Camerata Eduard Toldrà, i la vessant acadèmica ve de la mà d'estudiants i formacions de l'Escola Municipal de Música de la nostra ciutat.

En aquesta ocasió, dilluns 26 de desembre, dia de Sant Esteve, la Camerata Eduard Toldrà estarà acompanyada per l'Orquestra Simfònica Mestre Montserrat que, sota la direcció de Xavier Pagès, oferiran peces de Dvorak, Bridge, Beethoven i Grieg.
Dvorak i Bridge seran interpretats per la Camerata Eduard Toldrà en solitari. Beethoven i Grieg aniran a càrrec de la Camerata Eduard Toldrà i l'Orquestra Simfònica de l'ECMM conjuntament.
Orquestra ECMM petita
El tradicional Concert de Sant Esteve es farà a l'Auditori Eduard Toldrà a les 7 de la tarda. Encara queden algunes entrades disponibles que podeu comprar a www.auditoritoldra.cat

D'altra banda, cal recordar que, amb motiu de les festes de Nadal, hi haurà canvis en l'horari habitual de les taquilles del Teatre Principal, que habitualment estan obertes els dissabtes a la tarda. Així, els dies 24 i 31 de desembre estaran tancades, i reobriran el dissabte 7 de gener, en horari habitual de 17 a 20 h.

Aquest Nadal, Regala Cultura
El Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà t'ofereixen la possibilitat de regalar tiquets regal per a bescanviar per entrades de la programació estable de teatre, música i dansa de la temporada en curs i de la següent.
El bescanvi de l'entrada es podrà fer a partir del dia 7 de gener els dissabtes de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal i/o 1 hora abans de cada espectacle a les taquilles de l'equipament corresponent, sempre que quedin entrades a la venda.
Els tiquets Regala Cultura es poden comprar a www.auditoritoldra.cat i a www.elprincipal.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00