Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/04/2013

Trobades intercentres de l'Agenda 21 escolar

En la trobada de 2012 ja es va començar a cercar un projecte de ciutat       En la trobada de 2012 ja es va començar a cercar un projecte de ciutat

Els centres escolars de primària de la ciutat es troben dijous vinent per preparar la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, i els de secundària el dia 25 avançaran cap al Projecte de Ciutat

El programa de l'Agenda 21 escolar del Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament organitza un any més la trobada de centres educatius de la ciutat.
Pel que fa a les escoles de primària, es trobaran dijous que ve, dia 18, per segona vegada. L'any passat els delegats ambientals de les diferents escoles van recollir idees de cara al manifest que van llegir davant les autoritats el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient.

Enguany la trobada, que es farà al Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA), servirà perquè els alumnes de cada centre participant expliquin el seu projecte ambiental, el que estan portant a terme a l'escola, i tot seguit es farà una sessió de treball en grup per escollir el tema a tractar en el manifest del 5 de juny. També s'escollirà els alumnes que llegiran el manifest.

Pel que fa a la trobada intercentres de secundària, es tracta de la setena edició, i en aquest cas dijous 25 els alumnes posaran en comú els projectes de l'Agenda 21 de les seves escoles, faran un treball en grup, i avançaran en el Projecte de Ciutat. Es tracta d'un dels objectius de l'Agenda 21 escolar, i consisteix en buscar un projecte comú relacionat amb l'Agenda 21 perquè el puguin dur a terme tots els centres de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00