Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/02/2016

David Montes serà regidor de Comerç, Fires i Mercats de l'Ajuntament de VNG

 Juan Giribet, Neus Lloveras i Juan Luís Ruiz Joan Giribet, Neus Lloveras i Juan Luís Ruiz

L'alcaldessa, Neus Lloveras, liderarà les polítiques municipals d’empresa i turisme

 L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú tindrà una nova regidoria dedicada específicament a l'àmbit del comerç, les fires i mercats, i les platges, que serà encapçalada pel futur regidor David Montes. Després de la renúncia del regidor de Promoció Econòmica i Projecció Exterior, Gerard Figueras, el 15 de febrer, el govern municipal planifica l'entrada del seu substitut.

En el marc d'aquest canvi en el govern, l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, assumirà directament les polítiques d'empresa i turisme, incloent també la gestió de l'Oficina Municipal d'Informació i atenció al Consumidor (OMIC). La intenció del govern municipal, ha manifestat l'alcaldessa, és “ampliar els esforços en l'eix estratègic de la promoció econòmica. L'exregidor Gerard Figueras ha liderat aquesta tasca els darrers anys, ara és moment de recollir la bona feina que ha fet i potenciar-la en aquests dos fronts clau: el comerç i l'activitat firal, i l'impuls turístic i del món empresarial”.

En l'àmbit d'empresa i turisme, alguns dels objectius del govern municipal en aquest mandat són desenvolupar el Pla Estratègic d'Activitat Econòmica de Vilanova i la Geltrú, consolidar la ciutat com a destinació de turisme familiar i atraure nova inversió empresarial. L'alcaldessa creu que “sent Promoció una àrea estratègica el que hem fet és buscar la manera que el govern continuï treballant amb la màxima normalitat, evitant canvis”. Pel que fa al comerç, fires i mercats, es preveu reforçar la capitalitat comercial de Vilanova i la Geltrú, millorar la gestió i la promoció dels mercats municipals i posicionar la ciutat en l'organització i l'acollida de certàmens i esdeveniments firals.

El portaveu del Govern i primer tinent d'alcalde, Juan Luís Ruiz, ha valorat la nova responsabilitat política de Gerard Figueras, que “no és incompatible amb ser regidor però que necessita molta dedicació”. Amb la renúncia de Figueras “calia fer una distribució de les responsabilitats amb la incorporació d'un company”. Neus Lloveras, per la seva banda ha aprofitat per “lamentar que perdem un bon regidor que ha fer una bona feina, però també és un orgull que ocupi un càrrec de la importància de la Secretaria General de l'Esport. Li desitgem la millor sort”.

Es preveu que David Montes prengui possessió de l'acta de regidor en el Ple municipal d'abril i formi part del grup municipal de Convergència i Unió, en substitució de Gerard Figueras. Montes va ocupar el número 7 en la llista de Convergència i Unió a les eleccions municipals del maig de 2015.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00