Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/06/2014

Canvi d'horaris a la Masia d'en Cabanyes en motiu del Vida Festival

Els espais de l'entorn de la Masia d'en Cabanyes, escenaris del Vida  Els espais de l'entorn de la Masia d'en Cabanyes, escenaris del Vida

Bona part dels espectacles d'aquest festival tindran com a escenari els espais naturals que es troben al voltant de la Masia d'en Cabanyes

En motiu de la celebració del Vida, Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc del 3 al 6 de juliol, hi haurà canvi d'horaris als espais de la Masia d'en Cabanyes. 

El Vida és un nou concepte de festival, adreçat a tots els públics, que inclourà diferents disciplines artístiques relacionades amb la música. Bona part dels espectacles d'aquest festival tindran com a escenari els espais naturals que es troben al voltant de la Masia d'en Cabanyes: A la gran esplanada estaran situats els dos escenaris principals, on es podrà gaudir dels grans caps de cartell. També s'han previst concerts més intimistes enmig del bosquet i actuacions de còmics, lectures de llibres, concerts de grups novells a una petita Cabana. Hi haurà un espai dedicat al cinema a la fresca i la zona de les barbacoes estaran equipades per oferir diversos serveis de restauració. 

Per tot això, les visites guiades al Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes es realitzaran fins a aquest cap de setmana (dissabte 28 i diumenge 29 de juny) i es reprendran el cap de setmana del 12 de juliol. A més, entre el 25 de juny i fins el 10 de juliol (ambdós inclosos) l'espai del Pícnic romandrà tancat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00