Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/09/2014

El trenet turístic allargarà el servei, de manera extraordinària, fins al 14 de setembre

   Aquest any el trenet funcìonarà fins el 14 de setembre Aquest any el trenet funcìonarà fins el 14 de setembre

Els usuaris el podran seguir utilitzant durant el pont de setembre, abans no comenci el curs escolar

La regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha optat per allargar el servei de trenet turístic de manera extraordinària fins al 14 de setembre, en comptes del dia 11, data en que finalitzava en anys anteriors. La decisió ha vingut motivada d'una banda, pel fet que els escolars no començaran les classes fins al 15 de setembre i, d'altra banda, perquè aquestes dates coincideixen amb el pont de setembre, de manera que encara hi pot haver usuaris que vulguin aprofitar per pujar-hi i fer un tomb per la ciutat.

El trenet turístic, (mapa ciutat) en funcionament des del 24 de juny, fa un recorregut per la ciutat d'uns cinquanta minuts. Les 10 parades estan ubicades a: Torre Blava (passeig de Ribes Roges); Pasífae (passeig de Ribes Roges - ronda de la Mar Mediterrània); Plaça de Catalunya; Plaça de Sant Antoni; La Geltrú (plaça dels Lledoners); Zona comercial (plaça dels Cotxes); Mercat del centre (rambla de Salvador Samà - escola Pompeu Fabra); Estació (plaça d'Eduard Maristany); Port (passeig Marítim – carrer de les Canàries) i Oficina de turisme (passeig del Carme - rbla. Pirelli).

Els horaris de sortida de la parada 1, a la Torre Blava, són: a les 11h, 12h, i 13h, i a les 17h, 18h, 19h, 20h i 21h.

Pel que fa a les tarifes, el bitllet d'adult costa 3 euros i l'infantil (de 3 a 12 anys) 2 euros. Pels menors de 2 anys el servei és gratuït.

Als matins també hi ha la possibilitat de viatjar en grup a una tarifa d'1,5 € per persona, a partir de 10 persones.

Podeu trobar més informació aquí.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00