Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/06/2015

El consum energètic de l'Ajuntament de VNG prové d'energies renovables

L'empresa que subministra l'energia certifica periòdicament que la totalitat de l'energia es genera mitjançant sistemes com l'energia solar tèrmica, l'eòlica i/o la hidràulica

Des del mes d'abril de 2015 l'energia elèctrica que consumeix l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i que està subministrada per la companyia elèctrica Endesa energia està produïda al 100% mitjançant energies renovables. És a dir que l'energia que es consumeix tant a la via pública (enllumenat públic) com en els equipaments i edificis municipals és generada a partir d'energia solar tèrmica, l'eòlica i/o la hidràulica. Anualment l'Ajuntament de VNG té un consum de 9 milions de Kilowwats, la qual cosa suposa que no s'han emès 2.430 tones de CO2 a l'atmosfera si l'obtenció de l'energia s'hagués realitzat a partir de combustibles fòssils.

Quant al contracte de subministrament, L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú té un conveni amb l'Associació Catalana de Municipis mitjançant el qual aquesta entitat gestiona l'oferta pública de la potència necessària per a tots els municipis associats aconseguint una presentació d'ofertes més atractiva.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00