Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/03/2015

Sol Picó revisa la seva carrera a Vilanova

La ballarina interpretarà diumenge al Principal 'One-hit wonders', un solo construït amb peces emblemàtiques de les obres més representatives de la seva trajectòria

Encara queden entrades disponibles per a l'espectacle "One hit-wonders" de la ballarina Sol Picó, aquest diumenge a les 19 h al Teatre Principal.

Pugem a l'avió de Sol Picó pilotat pel seu l'alter ego. La ballarina i coreògrafa fa un exercici de sinceritat revelant la seva vulnerabilitat a la resta dels viatgers (el públic) en exposar la por intrínseca que sempre l'ha acompanyat al llarg del seu recorregut artístic. És una mirada panoràmica sobre l'esdevenir d'una carrera artística "en puntes": el que es deixa, el que s'adquireix i el que perdura.

"One-Hit Wonders" és una revisió dels moments àlgids de la seva carrera, construït amb peces de les obres més representatives com Memòries d'una puça (2012), El llac de les mosques (2009), Paella Mixta (2004), Bésame el cactus (2000) i D.V.A (Dudoso Valor Artístico, 1999). Sol Picó ha desenvolupant el seu llenguatge personal, i ha creat nombrosos espectacles, molts d'ells guardonats. El 2004 va rebre el Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya.

Més informació:
http://www.solpico.com

La durada de l'espectacle és d'una hora, i podeu comprar les entrades a la web del Teatre Principal. Els preus van dels 10 als 16 euros anticipades, i dels 12 als 18 a taquilla.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00