Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/03/2017

La 6a edició del torneig Cruyff Courts se celebrarà a finals d'abril

  Torneig 2016 Torneig 2016

Els equips guanyadors participaran a la final catalana que se celebrarà el mes de maig

La sisena edició de la fase comarcal del Torneig de futbol escolar Cruyff Courts 6vs6 es jugarà els divendres 21 i 28 d'abril maig a Vilanova i la Geltrú.

Aquesta setmana les escoles de la comarca han començat a rebre la informació corresponent al Torneig, de manera que els nens i nenes que actualment cursen sisè de primària puguin començar a formar els equips, des dels mateixos centres educatius.

Els equips han de tenir un mínim de 7 jugadors/res i un màxim de 10, i es pot presentar més d'un equip en categoria masculina i femenina. El termini per inscriure's finalitza el 7 d'abril.

La fase prèvia es jugarà el divendres 21 i el divendres 28 d'abril a partir de les 17.30 hores, per ambdues categories. Els calendaris dels partits es publicaran el dimecres 19 d'abril.

Els guanyadors de la fase comarcal participaran en la fase final del Campionat Nacional que se celebrarà el mes de maig, en una ciutat encara per determinar. En aquesta final també hi participaran els equips guanyadors dels altres municipis catalans i espanyols. Posteriorment es determinarà la data de celebració de la gran final entre els equips guanyadors.

La celebració d'aquest torneig neix l'any 2010 fruit d'un conveni de col•laboració entre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Fundació Johan Cruyff, per la construcció d'un camp de futbol de gespa artificial a la ciutat. El conveni establia el compromís de dinamitzar aquest espai amb un seguit d'activitats, amb l'objectiu de fomentar l'esport entre infants i joves. Des d'aquell moment l'organització de la competició es fa en col•laboració amb el Consell Esportiu del Garraf.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00