Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/07/2014

Una trentena de joves de VNG participen al Campus esportiu organitzat per la Fundació del FCB

   El grup de nois i noies amb els seus monitors, aquest matí El grup de nois i noies amb els seus monitors, aquest matí

El campus utilitza l'esport com a eina per educar amb valors la infància i la joventut

Aquest mes de juliol una trentena de nois i noies, amb edats compreses entre els 12 i 16 anys, estan realitzant un campus esportiu de futbol organitzat per la Fundació del Futbol Club Barcelona i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

L'activitat d'estiu, que té lloc a les instal·lacions de les pistes d'atletisme municipals, segueix uns criteris similars al programa Ara'munt. Un programa social i esportiu, impulsat per l'ajuntament, que té com a destinataris als joves i que utilitza l'esport com a eina de transmissió en l'aprenentatge de valors inherents al món de l'esport, alhora que pretén mostrar la importància de l'esforç com a valor vital.

En aquest cas, el futbol és l'eina per treballar amb els joves, valors com l'esforç, el respecte, el treball en equip, la humilitat i l'ambició.

Les sessions del campus d'estiu es divideixen en 3 parts. Un debat previ al partit, en el que els mateixos participants decideixen les regles del joc i analitzen les claus del valor que han de treballar, el partit de futbol o la sessió de jocs i exercicis per treballar el valor escollit i, per últim, una reflexió posterior sobre l'aplicació de les normes pactades i els valors treballats.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00