Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/07/2015

El 17 i 18 de juliol torna el Nowa Reggae

Els organitzadors han fet diverses festes per celebrar els 10 anys i per presentar el festival d'enguany   Els organitzadors han fet diverses festes per celebrar els 10 anys i per presentar el festival d'enguany

El festival vilanoví celebra els seus 10 anys d'història amb llegendes de la música jamaicana com Ken Boothe o The Skatalites

Després de les festes de presentació a Vilafranca del Penedès, Cerdanyola del Vallès i Vilanova i la Geltrú, dimecres 15 de juliol es fa la darrera prèvia del Nowa Reggae, a la Sala Apolo de Barcelona, amb el concert de The Skints, la banda anglesa que està revolucionant l'escena reggae mundial.
Totes les persones que hagin comprat ja l'abonament per al Nowa Reggae tindran l'entrada gratuïta a aquesta festa de presentació.

I divendres 17 i dissabte 18 de juliol, el Molí de Mar serà un any més l'escenari del festival Nowa Reggae, una cita ineludible per als amants de la música jamaicana. Els plats forts d'aquest any són Ken Boothe i The Skatalites, dues llegendes de la música, fundadors del rocksteady i l'ska, estils que encara perduren al segle XXI.

La desena edició, com les anteriors, aposta pels artistes de reggae nacional amb més qualitat i elegància musical. Així, es podrà escoltar noms com Zamaramandi, The Kinki Coo Coo's, Supersonic sound, Herbalize it sound, Raphael, Lasai, Chronic sound, Urtica sound, M&M, Andy Mittoo, i el DJ Emperador Brusco.

L'abonament del festival té un preu anticipat de 35 euros (40 a taquilla), amb la possibilitat de reservar càmping (tot per 44 euros), i també hi ha l'opció de comprar entrada per a cada un dels dies. Divendres costa 10 euros anticipada i 15 a taquilla, i dissabte 25 o 30. Més de 2.000 persones gaudeixen cada any d'aquest festival.
Més informació a http://www.nowareggae.com i a les seves xarxes socials de facebook i twitter.
També podeu trobar més informació en aquest dossier de premsa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00