Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/04/2016

Tractament fitosanitari per eradicar la plaga de caparreta de l'arbrat de l'avinguda del Garraf

La Regidoria de Serveis Viaris realitzarà, puntualment a partir d'aquesta setmana i fins a finals de juliol, el tractament per eradicar o minimitzar la plaga que afecta els ficus de la zona

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú realitzarà a partir d'aquesta setmana i fins a finals del mes de juliol un tractament fitosanitari de continuïtat als ficus de l'avinguda del Garraf. Aquest arbrat està essent objecte d'especial cura i atenció per part de la Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de la ciutat amb l'objectiu d'eradicar, o en el seu defecte minimitzar, la plaga de caparreta que ha afectat aquesta espècie arbrada en els darrers anys.

Entre les accions que ja s'han realitzat hi ha la poda de l'arbrat i els tractaments foliars i radiculars que s'han practicat durant el primer trimestre de l'any. A partir d'aquesta setmana i fins a finals d'abril es procedirà a seguir amb el pla de tractament pautat amb l'assessorament de l'empresa Fitogarden, que consisteix en l'aplicació de microgotes de productes fitosanitaris autoritzats. L'aplicació d'aquest tractament es realitzarà puntualment els dies 14 , 21 i 28 d'abril; el 5 i el 26 de maig, a finals del mes de juny i a finals del mes de juliol.

En la mesura que la meteorologia ho permeti se seguirà el calendari previst, tot i que es poden produir canvis. En qualsevol cas, l'Ajuntament informarà el veïnat de l'aplicació del tractament mitjançant l'Ajuntament Informa.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00