Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/04/2016

Trobada de metalls a l'Escola de Música

L'ECMM Mestre Montserrat acollirà diumenge una trobada de metalls dels conservatoris de Grau Professional de Catalunya

 Aquest diumenge 17 d'abril els instruments de metall prendran el protagonisme a l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat. Durant el matí es faran assajos parcials en diferents aules de l'Escola, encabint els 75 alumnes de vent metall que participaran a la Trobada de Metalls. Hi participen músics dels conservatoris de Badalona, Barcelona, Cervera, Girona, Igualada, Lleida, Manresa, Reus, Sabadell, Terrassa, Vilanova i la Geltrú i Vila-seca.

El resultat d'aquest treball es podrà veure en un concert que s'oferirà a la Sala Gran de l'Auditori Eduard Toldrà a les cinc de la tarda, sota la direcció de Henrie Adams. A la primera part del concert actuaran els guanyadors de la Fase Catalana del XV Concurs Intercentros.

L'entrada per al concert d'aquesta 2a Trobada de Metalls dels conservatoris de grau professional de Catalunya és gratuïta, i es pot recollir a l'Escola en horari de secretaria, o mitja hora abans del concert al mateix Auditori.

Trobada de Guitarres
Però l'activitat musical d'aquest cap de setmana no acaba aquí. El dia abans, dissabte 16, es farà una trobada de guitarres, amb la participació d'alumnes de les escoles municipals de música M. Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès; de Sitges; d'Igualada; Pau Casals del Vendrell; de Capellades; i Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú.

Desprès de treballar conjuntament durant gran part del matí, els dos conjunts de guitarra que es formaran, un d'alumnes més petits i un altre de més grans, oferiran un concert a l'Auditori Eduard Toldrà. Serà a la una del migdia.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00