Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/11/2014

El Mercat del Centre obre diumenge amb el Festival del Xató i la Festa del Mercats

Les parades oferiran tapes entre 1 i 3 euros entre les 11 del matí i les 3 de la tarda

Aquest diumenge torna a obrir el Mercat del Centre amb motiu del Festival del Xató, la Festa dels Mercats i el XIX Concurs Nacional del Xató. Des de les 11 del matí fins les 3 de la tarda, les parades del Mercat del Centre estaran obertes i oferiran tapes i racions de diferents productes al preu d'entre un i tres euros. A l'¡exterior del Mercat es podrà comprar la tradicional cassoleta de xató al preu de vuit euros la ració. Aquesta experiència, iniciada amb èxit l'any passat, pretén posar en valor el Xató com a plat de referència local, així com el Mercat com a indret per a comprar els diferents productes amb el que s'elabora aquesta recepta.

El Mercat del Centre també serà l'escenari el mateix diumenge on es nomenaran els Xatonaires d'Honor d'enguany. Es tracta dels actors del Crackòvia i del Polònia, David Olivares i Xavi Serrano, a més del director del Crackòvia, el vilanoví Pau Escribano.

Les inscripcions per al XIX Concurs Nacional del Xató segueixen obertes i ja hi ha apuntades més d'una vintena de persones. Tampoc es voldran perdre la festa els Pabordes de la Festa Major 2015 que tindran parada amb els seus productes a l'exterior del Mercat del Centre. En aquest sentit, s'ha volgut ampliar el recinte a l'exterior del mercat per tal de facilitar l'accés i una millor mobilitat dels assistents.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00