Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/07/2016

169 persones es van mullar ahir a Vilanova i la Geltrú per l'Esclerosi Múltiple

   Piscina exterior del Parc del Garraf, ahir diumenge Piscina exterior del Parc del Garraf, ahir diumenge

La jornada solidària, que es realitza des de l'any 1994, es va fer a les piscines del ParcdelGarraf i de l'EsportiulaPiscina.

Un any més, les instal·lacions del CEM ParcdelGarraf i CMES EsportiulaPiscina han acollit la jornada solidària en favor de les persones afectades per l'Esclerosi Múltiple.

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza des de l'any 1994 aquesta acció que convida a tota la societat a mullar-se en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l'aigua de la piscina més propera. L'objectiu és la lluita contra la malaltia i la millora de la qualitat de vida de les persones afectades, que només a Catalunya en són 7.000.

A la jornada celebrada aquest diumenge, 10 de juliol, s'hi van adherir 600 piscines de diferents municipis catalans, de les quals 2 són les de Vilanova i la Geltrú.

Pel que fa a la capbussada general, convocada al punt del migdia, es van llençar a l'aigua de la piscina exterior del CEM Parc del Garraf, un total de 91 persones entre les quals hi havia la Regidora de Salut i Serveis Socials, Gisela Vargas. A banda de la remullada conjunta, durant tot el dia es van comptabilitzar els metres nedats pels usuaris de les dues piscines. 48 persones ho van fer a les piscines del Parc, amb un total de 35.500 metres i 30 persones van nedar un total de 36.600 metres a l'Esportiu la Piscina.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00