Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/06/2016

El VII Premi Roig Toqués serà pel vilanoví Josep Ayza i per l'ONG Open Arms

El ple ordinari del mes de juny aprova el conveni en relació amb la campanya de vulnerabilitat alimentària per a l'estiu

El Ple ordinari del mes de juny, celebrat ahir al vespre, va acordar atorgar el Diploma de Reconeixement de la Ciutat a Vicenç Carbonell Virella. Aquest punt va comptar amb el suport de CiU, PSC, ERC, C's, Som VNG, PP i la regidora no adscrita, i l'abstenció de la CUP. En aquest cas per unanimitat, es va aprovar concedir el VII Premi Roig Toqués al vilanoví Josep Ayza i a l'ONG Proactiva Open Arms. Per unanimitat es va aprovar la revisió i l'actualització del Codi d'Ètica i Bon Govern i de les seves normes de funcionament; així com l'aprovació definitiva del Project G: Catàleg de murs de Vilanova i la Geltrú per a la realització d'obres d'art mural i el reglament que el regula. També de forma unànime es van aprovar les bases reguladores de subvencions destinades a les persones físiques per a la pràctica d'activitats esportives; o el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Consell Comarcal del Garraf, i Càritas, en relació amb la campanya de vulnerabilitat alimentària, estiu 2016.

A l'apartat de mocions es va aprovar per unanimitat la moció que la CUP va presentar en nom de la Coordinadora d'Entitats Juvenils i Culturals de VNG per a la defensa de l'activitat cultural d'activitat, i que va estar defensada per Farriol Moya en representació de la Coordinadora. Amb votació separada dels seus punts es va aprovar àmpliament la moció d'ERC per la defensa de la sobirania del Parlament de Catalunya i contra els atacs a les lleis catalanes. La moció de C's per al suport i benestar social de les persones afectades per la malaltia celíaca es va aprovar per unanimitat. La moció que van presentar de manera conjunta CiU, PSC, PP i la regidora no adscrita per reclamar al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya el finançament i les inversions necessàries a la comarca del Garraf per poder continuar garantint un nivell assistencial de qualitat també es va aprovar per unanimitat; així com la presentada per la CUP per a la promoció de la cuina i els productes mariners vilanovins entre el comerç i la restauració local. La moció de CiU de rebuig a l'ofensiva legislativa, judicial i econòmica de l'Estat es va aprovar amb els vots a favor de CiU, CUP, ERC i som VNG i en contra de PSC, C's, PP i la regidora no adscrita.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00