Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/06/2014

Neàpolis acollirà divendres la 9a edició de La Nit de l'Esport

   Imatge de La Nit de l'Esport 2013 Imatge de La Nit de l'Esport 2013

L'acte és un reconeixement als èxits esportius assolits, durant la temporada, a nivell individual o de club.

Aquest divendres 20 de juny, a les 20 h, tindrà lloc la celebració de la 9a edició de la Nit de l'Esport.

Un acte, organitzat conjuntament per Canal Blau i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb el qual es vol fer un reconeixement als èxits assolits durant la temporada pels diversos clubs de la ciutat. La Nit de l'Esport també vol servir per reconèixer els fets destacables dins l'esport vilanoví, així com a aquelles persones que han estat un referent en la promoció de l'esport.

S'estableixen quatre premis, el Premi Adarró en reconeixement a les persones que han dedicat la seva vida al foment de l'esport; el Premi El Far de Vilanova, que fa una menció especial a l'esdeveniment més important de la temporada; el Premi Passífae, que reconeix els èxits de la temporada i el Premi Volerany que reconeix la trajectòria esportiva, a equips federats i no federats, així com a fets esportius destacables.

En cada categoria hi ha tres nominats al millor esportista masculí, al millor esportista femení, al millor entrenador/a i a la millor progressió esportiva

Tal i com ja s'ha fet en anterior edicions, la vetllada es farà a l'auditori de Neàpolis i serà retransmesa en directe per Canal Blau televisió. El programa es podrà veure posteriorment en les repeticions, del mateix divendres (23 h) dissabte (17 h) i diumenge (12.30 h)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00