Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/11/2016

El ple aprova el nou contracte del servei pel manteniment de l'enllumenat públic

El consistori s'adhereix, de forma unànime, al manifest per a l'eliminació de la violència envers les dones

El ple ordinari del mes de novembre de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, celebrat ahir al vespre, va aprovar el nou contracte de gestió del servei del manteniment de l'enllumenat públic a la ciutat. El p unt es va aprovar amb els vots a favor de CiU, PSC, C's i la regidora no adscrita; els vots en contra de la CUP i Som VNG; i l'abstenció d'ERC i PP. També destaca el fet que de manera unànime el ple es va adherir al manifest institucional per a l'eliminació de la violència envers les dones. El manifest es va donar a conèixer en la seva totalitat per cadascun dels portaveus dels diferents grups amb representació municipal, que es van repartir la seva lectura.

A l'apartat de la regidoria d'Esports es va aprovar per unanimitat la convocatòria d'ajuts destinats a esportistes practicants d'esport individuals on l'estructura participativa no es fa per mitjà de clubs. Al capítol de serveis socials es va aprovar per unanimitat el conveni de col·laboració amb l'Entitat Tutelar del Garraf.

Els punts de Territori i Espai Urbà van destacar per la seva importància. En primer lloc es va debatre l'aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General d'Ordenació de Vilanova i la Geltrú a l'àmbit de la Unitat d'Actuació 15. Aquest punt es va aprovar per unanimitat. Tot seguit, l'aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General d'Ordenació de Vilanova i la Geltrú en relació amb l'ús hoteler, va tirar endavant amb el vot a favor de tots els grups i el vot contrari de CUP i SOM VNG. Sobre l'aprovació definitiva de l'Estudi de Detall i Paisatgístic de la nova concessió del Club Nàutic Vilanova, promogut per Club Nàutic Vilanova, SA. Va acabar rebent els suport de tots els grups amb l'abstenció de la CUP i Som VNG. Amb el mateix resultat es va aprovar inicialment la modificació puntual del Pla General d'Ordenació de Vilanova i la Geltrú a l'àmbit de Santa Maria de Cubelles. La verificació del Text Refós de la Modificació puntual del Pla General d'Ordenació a l'àmbit del sector Cap de Creu, Sant Onofre, Rambla Samà (subzona 9a), incloent les finques 2, 2b i 4 del carrer de Sant Onofre i les finques 19, 21 i 23 del carrer de Santa Anna, es va aprovar amb l'abstenció de Som VNG.

Al capítol de mocions es va aprovar per unanimitat la presentada per Som VNG, en nom del Casal d'Amistat Cuba – Garraf “Camilo Cienfuegos”, per demanar la fi del bloqueig a Cuba. Al ple es va decidir debatre de manera conjunta tres mocions. Es tractava de la moció de la CUP de suport als càrrecs electes Montse Venturós i Joan Coma; la moció de CiU de suport al referèndum, al procés constituent i als ens locals i electes investigats per processos relacionats amb la sobirania; i la moció d'ERC per la democràcia i la sobirania local. La moció de la CUP es va aprovar parcialment amb votació separada dels punts, mentre que la de CiU es va aprovar amb votació separada dels punts; mentre que la d'ERC es va aprovar amb els vots favorables de CiU, CUP, ERC i Som VNG, i el vot en contra de PSC, C's, PP i la regidora no adscrita. La moció d'ERC per a la instal·lació de rètols identificadors de l'adhesió a l'AMI a les entrades del municipi es va aprovar amb els vots a favor de CiU, CUP i ERC i el vot en contra de la resta de grups.

La moció de la regidora no adscrita per a la millora de l'accessibilitat i repostatge de persones discapacitades a les estacions de servei de Vilanova i la Geltrú es va aprovar per unanimitat. Finalment, la moció de Som VNG en defensa de l'accés universal a la universitat pública també es va aprovar, però amb votació separada dels seus punts.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00