Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/11/2016

Taller de sopes i cremes a l'Economat

Es pot fer dimarts 8 o divendres 11 de novembre    Es pot fer dimarts 8 o divendres 11 de novembre

L'Economat de VNG organitza un nou taller de cuina econòmica, gratuït i obert a tothom

Receptes econòmiques de sopes, cremes i llegums amb productes de l'Economat és la nova proposta de taller de cuina, gratuït i obert a tota la població, que organitza l'Economat de VNG.

L'Economat vol ser un servei ampli, que vagi més enllà de la distribució gratuïta d'aliments. Per això s'està repensant constantment i obrint nous camins que portin a consolidar-lo com un projecte de ciutat, obert a tothom.
Des d'aquesta idea, s'ha creat una àmplia oferta formativa, la temàtica de la qual és l'economia domèstica, en totes les seves vessants, per oferir eines i consells útils per millorar la gestió del pressupost familiar.

És en aquest context que s'ha organitzat aquest taller, on una voluntària de Càritas Vilanova a l'Economat ensenyarà a fer sopes de verdures, de peix, cremes fredes, amanides de llegums,... fins a 19 plats per a 8 persones elaborats per menys de 2€.

El taller oferirà idees i receptes, i tothom podrà participar explicant les seves. Es tracta d'una dinàmica participativa i divertida, en la que es prepararan les receptes, es tastarà el resultat, i es lliuraran totes les receptes en un quadern.
D'aquesta manera, les persones que hi participin aprendran a fer cremes, sopes i plats de llegums molt econòmics i amb productes de l'Economat, aprendran consells i trucs perquè els plats de sopes, cremes i llegums surtin sempre bé, i aprendran a fer noves receptes.

Aquest nou taller de cuina de l'Economat s'ofereix en horari de matí i de tarda per facilitar la disponibilitat: dimarts 8 de novembre de 10 a 12 h, o divendres 11 de novembre de 17 a 19 h. S'impartirà al centre cívic La Geltrú.

Les places són limitades, i cal inscripció prèvia a iparrillas@vilanova.cat, o per telèfon al 93 814 00 00, extensió 3476.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00