Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/04/2014

Nova edició del Mercat de Joves Emprenedors a la plaça de la Vila, el 8 de maig

Les 9 escoles participants en el projecte Cultura Emprenedora a Primària exposaran i vendran els productes que han creat durant el curs escolar

Torna el Mercat de Joves Emprenedors a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú. Dijous 8 de maig de les 9.30 a les 14.00 h les escoles participants en el projecte Cultura Emprenedora a Primària exposaran i vendran els productes que s'han encarregat de dissenyar i crear al llarg de tot el curs escolar, en la cinquena edició d'aquesta iniciativa.

Enguany hi participaran les escoles Aragai; Canigó; Ginesta; La Pau; Llebetx; Pasífae, Escola Pia; Sant Bonaventura i Sant Jordi. Aquesta és una iniciativa que du a terme la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través de l'IMET amb l'objectiu de potenciar entre els infants i joves valors i competències pròpies de l'emprenedoria. En aquest sentit, al llarg del curs l'alumnat treballa actituds i habilitats com la iniciativa, la responsabilitat, el treball en equip, la creativitat, etc. amb l'objectiu d'incloure-les com a competències inherents a la persona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00