Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/06/2014

El Juanita's reuneix a Vilanova i la Geltrú especialistes en Waterline

   Waterline entre els pantalans del CN Vilanova Waterline entre els pantalans del CN Vilanova

La modalitat aquàtica de l'Slackline s'ha celebrat el cap de setmana a les instal·lacions del Club Nàutic Vilanova

Les instal·lacions del Club Nàutic Vilanova han acollit aquest cap de setmana una nova activitat del Juanita's Sliding Festival. Es tractava del Waterline, la modalitat aquàtica de l'Slackline, que consisteix en caminar i fer acrobàcies damunt una cinta elàstica i tensada, enganxada entre dos punts.

Donada la seva dificultat tècnica, el Waterline ha estat d'exhibició, i ha comptat amb la participació d'esportistes procedents de poblacions com Igualada, Sabadell, Vilafranca del Penedès, Manresa, Blanes, Barcelona i Vilanova i la Geltrú. Entre ells hi havia Bernat Pujol, de Manresa, una jove promesa en aquest esport, de només 16 anys.
Equilibris Waterline
L'organització va anar a càrrec de Catliners i de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

El Juanita's Sliding Festival continua el dissabte 21 de juny, amb una altre proposta de lliscament, en aquest cas sobre l'aigua. Es tracta del Paddle Surf. Una modalitat que cada vegada té més adeptes i que consisteix en desplaçar-se damunt una planxa amb l'ajut d'un rem.

Els interessats en posar a prova el seu equilibri i iniciar-se en aquesta pràctica poden inscriure's a través de la web i reservar la seva plaça. L'edat mínima per participar és de 12 anys i indispensable saber nedar. L'organització és de Global Kite, Club de mar i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00