Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/06/2013

21 de juny, Dia Internacional de la Música

El col·lectiu  El col·lectiu

Les escoles de música de la ciutat i la formació El col·lectiu seran els protagonistes de celebració, que es farà durant dues jornades, divendres i dissabte

Un any més, Vilanova i la Geltrú s'uneix a la celebració del Dia Internacional de la Música, el dia 21 de juny. Aquesta celebració sempre va acompanyada de la implicació de les escoles de música de la ciutat amb l'objectiu de portar la música fora de les aules i traslladar-la al carrer, aprofitant, a més a més, l'arribada de la calor i l'inici de l'estiu.

Enguany la celebració d'aquesta diada s'ha ampliat a dues jornades, oferint el mateix dia 21 una àmplia i variada programació a diferents places, carrers i espais de la ciutat, amb actuacions gratuïtes de diferents grups i formacions d'alumnes de les escoles de música de la ciutat (l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, l'Escola de Música Freqüències i Musicarea).

I l'endemà, el dia 22 de juny, a les 21 h, a l'Auditori Eduard Toldrà s'oferirà el concert de jazz Converses, amb un repertori ple de fresques melodies, ideals per aquestes dates. Els protagonistes d'aquest espectacle són El col·lectiu, una formació integrada pelss vilanovins Elisabet Raspall, al piano, i Jordi Mestres, al contrabaix, i l'argentí Ramiro Rosa, a la bateria, que amb les seves composicions i improvisacions suggeriran un ambient sonor molt mediterrani.

Les actuacions del dia 21 són totes gratuïtes i el concert Converses tindrà un preu de 10 euros, amb la possibilitat d'aplicar descomptes. Les entrades pel concert es poden adquirir el mateix dissabte de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal, a partir de les 20 h a les taquilles de l'Auditori Eduard Toldrà i per Internet a través del web www.auditoritoldra.cat.

Trobareu els horaris i espais de les actuacions del dia 21 de juny aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00