Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/01/2015

Una nova edició de 'Busca l'anomalia' torna reptar la perspicàcia de vilanovins i vilanovines

Torna el concurs 'Busca l'anomalia' Torna el concurs 'Busca l'anomalia'

S'han distribuït un total de 12.000 butlletes entre escoles i comerços per participar en el popular concurs de Carnaval

L'associació Viu Comerç organitza, amb la col·laboració de la Federació d'Associacions pel Carnaval (FAC) i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, una nova edició del concurs d'aparadors 'Busca l'anomalia'.

El concurs consisteix en realitzar un recorregut pels aparadors dels establiments participants associats a Viu Comerç i localitzar una anomalia o pífia, és a dir, un element que no guarda cap relació amb l'aparador ni amb la botiga.

Aquest és un concurs obert a tothom. Per participar només cal omplir una butlleta amb les anomalies dels establiments i, un cop completada, s'ha de dipositar en una de les bústies instal·lades en el recorregut. Les butlletes es repartiran entre els alumnes de totes les escoles de la ciutat i també es podran aconseguir en les botigues participants, que tindran un distintiu a l'aparador perquè sigui més fàcil identificar-les.

El concurs es va iniciar ahir dimarts. El dimarts dia 10 de febrer serà l'últim dia per recollir les butlletes i el dissabte de Carnaval, 14 de febrer, es farà l'entrega dels premis: una tauleta digital i més de 40 productes en regals de les botigues participants.

El concurs de l'anomalia s'ha convertit en una tradició més del Carnaval, i mostra la implicació del comerç de la nostra ciutat amb una de les seves festes més importants. Aquesta és una campanya que afavoreix la visibilitat del comerç, sobre tot d'aquells que estan més allunyats dels principals eixos comercials de la ciutat, i genera un flux de circulació per davant dels aparadors dels establiments durant els dies de funcionament de la campanya. En la darrera edició més de 1.000 participants van finalitzar el recorregut sencer i van optar als diferents premis
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00