Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/10/2014

El Ple del mes d'octubre aprova la concessió de diferents títols honorífics

S'ha aprovat la subvenció per al projecte d'emergència de Catalunya amb Gaza

El Ple ordinari del mes d'octubre ha aprovat per unanimitat el nomenament per de fill predilecte de la ciutat a Albert Salvany i Bertran. També per unanimitat ha decidit atorgar el Diploma de la Ciutat a Ramon Falcó i Cases. Finalment s'ha aprovat atorgar la medalla de la ciutat a Francesc-Xavier Puig Rovira amb els vots a favor de CiU, PSC, PP, el regidor d'ICV Manel Claver; i el regidor no adscrit Francis Álvarez, l'abstenció de la regidora d'ICV, Iolanda Sánchez i el vot en contra de la CUP.

El Ple també ha aprovat de manera unànime la proposta de municipalització del servei de gestió administrativa dels expedients sancionadors que en matèria de trànsit gestiona l'empresa municipal Serveis d'Aparcaments de Vilanova i la Geltrú, SAM. També s'ha aprovat el conveni entre l'Ajuntament de la ciutat i l'Associació Menja't Vilanova, l'Associació Estació Nàutica, el Gremi d'Hoteleria i Restauració, l'Associació Tot Comerç i l'ADEG, pel desenvolupament d'una campanya gastronòmica. Aquest punt va ser aprovat amb els vots a favor de tots els grups i l'abstenció de la CUP. Finalment, també per unanimitat, es va aprovar la subvenció extraordinària al Casal d'Amistat Cuba-Garraf Camilo Cienfuegos per al projecte d'emergència Catalunya amb Gaza.

Al capítol de mocions s'ha aprovat per unanimitat la moció d'ICV per donar compte en seu plenària dels indicadors socials; mentre que la redactada per a una elecció democràtica dels alcaldes i de les alcaldesses s'ha aprovat amb els vots a favor de CiU, PSC, ICV, i CUP i el vot en contra del PP i el regidor no adscrit. La moció de CiU de suport a les iniciatives internacionals per defensar la llibertat religiosa i denunciar la persecució dels cristians al món, especialment a Síria i a l'Iraq, s'ha aprovat per unanimitat

La moció de la CUP sobre el Reglament de Participació Ciutadana i la convocatòria de consultes populars, i la de mateix grup per l'aplicació del model d'immersió lingüística als centres educatius de la ciutat s'han aprovat amb votació separada dels punts.

Finalment les mocions del PSC en suport del poble sahrauí; i sobre el dret de remuneració als autors dels préstecs de les seves obres realitzades a les biblioteques s'han aprovat per unanimitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00